Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött gick över i purpur

Rött övergick i purpurfärger
med din hand mot min
allt vi vill är att få bli ett vi
kom låt oss kasta överbord det gamla
tända eld på det
låta det brinna
i varandras famn
vid våra läppar möte

i din famn kan jag känna värme
trots allt är det sant ändå
vi möttes på den röda korsvägs rutten
det var för längtans färgers skull
vi målades som gud
med våra händer kan vi värma varandra
ära det som kan bli vi

med dina röda läppar emot mina
blir dina fingrar rosa i min famn
med munnen full av guldet
bär vi värme till varandra
en sång till evighetens sol i universum

när du rör min själ bränner det som eld
hjärtat längtar till det innersta av dej
när elden brinner fast och klar
lyser den som pärlor i dina ögon
längtansfullt genom dina runda bröst

till slut en gång förenas våra själar
det är en dröm jag önskar vore sann
då blev det vi till sist ändå
då fick vi kramas om för all tid
kind mot kind blev eld
och kyssar i en evighet




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-07-12 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog