Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av fjärilsvingar berörd

När fjärilsvingar dej berör
gör dom det lätt
kanske den lättaste
beröring du känt
men kanske blir den
det största som hänt

När fjärilsvingar dej berör
så är det på allvar
vill dom ge dej någonting
som för evigt stannar kvar
men det sker i en blixtrande sekund
så var vaksam och beredd
att fånga en sådan stund




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog