Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byigt

Det finns stunder
när träden vrider händerna
om tid och tradition

Krokgrenar som förvägrar
allt annat än nu

Stunder av Guds nåd
och nätter fyllda av terpentin

Det finns stunder

Som när cigarettfimpen på gatan
kräver att få gå till aska
genom dig

Så passerar ett moln
och skänker befrielse

Den stunden




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-14 18:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om uppdelningen av texten...det ger mig tid att reflektera över alla stunder som finns i livet, bra och dåliga...avslutningen pekar på det positiva, vilket jag tycker bäst om...
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP