Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fånga stunden när det är som bäst så får du fina minnen


Evighetssekund

Nu är det en vecka kvar innan jag semester får
Jag tycker att dagarna faktiskt alltför långsamt går
Då är det viktigt att de små detaljerna se
En liten stund i hängmattan kan mycket vila ge
Då har jag över trädgården en trevlig överblick
När jag drack kaffe på altanen jag rosendoft fick
Det är så många färger från all denna blomsterprakt
Det finns också mycket vackert runtom i våran trakt.

Hallon smakar sommar och vinbär är vackert röda
Trastar och skator har tagit körsbären till föda
Men krusbären vill de ej har så alla har jag kvar
De blir härlig sommarsaft och en del jag även spar
Svalan som snabbt svischar förbi är ju en trevlig syn
Alla sorters rosor ser jag från mysarhammockvyn
Tar mig en frukost på altanen liten vilostund
Ger mig ännu någon minnesvärd evighetssekund.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-15 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson