Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel värld

Något här är orent
se här dessa
långa hårstrån

i det jag ska äta
där jag ska gå

tänkte inom mej
- skenheligen
är det budskap
från dej
in i en dubbel värld
där Janus ler
mot värdshusvärden
medan knyttet
otröstligt gråter
bakom fängelsemuren




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-07-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog