Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvist behandlad

En del människor får allt
serverat på ett guldfat utan
att anstränga sig.
Andra får inget hur mycket
de än kämpar och försöker.




Fri vers av Ingemies. Blandning
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-16 20:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att man blir mer tacksam när man väl får något, än om man hela tiden har allt...tyvärr är livet så här...
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning