Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


I

För många intentioner i mötet
kan orsaka impulsgenombrott
Illusionen om mitt värde
Infantila önskningar imponerar inte
Bäst att inte ta initiativ
att göra ingenting
Att inte väcka irritation
Den imaginära världen får duga
där hör min inre identitet hemma




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-05-26 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt