Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista


På min önskelista
har jag tecknat ner
två lyxyachter
en struts som kan flyga
en nedlagd garnison med tillbehör
och en rejäl dos tur

Förra året fick jag en
bok om van Goghs öra
Jag lär bli lika besviken
detta år




Fri vers av henke_r
Läst 417 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-07-16 21:54



Bookmark and Share


  Ric
Henke i högform. Kung är du!
2017-07-19

  Janina Kaminska
Önskar dig tur detta år.
2017-07-18

  Judas Ekholm VIP
Råknullad av satirsurrealism! Tack.
2017-07-17

  DavidM VIP
Gillar både lista och dikt!
2017-07-17

  alicja lappalainen VIP
visualisera bara och allt kommer att inträffa..
2017-07-16

  objekt3
Rymdskepp!! minst
2017-07-16

    Sefarge VIP
Tokbejakande med
"slirig"igenkännande
Faktor!
;)

2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r