Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen svedde bladverken

Solen var bjudande hela långa veckan på balkongen,
mina arbetsdagar långa.
Blomman som frodigt hållit upp sina blad mot ljuset
torkade ihjäl.
Jag saknade de sköna bladen när jag fingrade på plantan
och varje blad föll uttorkat ner på balkonggolvet.
Jag fick beskära blomman.
Den står naken men ombesörjd lite i skuggan
Kan den ta sig på nytt? Kan den återhämta sig?
Får jag följa läkedomsförloppet under tid
eller finns ingen återvändo?




Fri vers av Feminaz
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-17 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz