Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftet rinner ut ådrorna

Gifter rinner iväg
bit för bit lämnar det mina redan nu
Uppskärda armar

Jag ser ner och förundras över vad som skapats utan min visdom

Vad som än händer vet jag att det inte blir för kallt inatt
Nu hårdare, tyngre i själen
Men med mer helhet och utfyllnad

Jag är värd att älskas för den jag är
Microcosmos får ta sin beskärda del senare




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.