Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset är tillbaka

I en svart skildring av verkligheten
Såg jag hur drömmarna togs ifrån mig
Tills jag återfick kontrollen och insåg
Att jag är vad jag tänker
Så, jag blev ljuset jag ville ha inom mig
Och mörkret försvann sedan
Giftet gick sakta ur mig, bit by bit.

Jag grät, skrattade och log.
Jag vågade ta ig an uppgifter som legat och gnagt
Allt lev harmoni
Porten öppnade sig
Och jag blev åter igen ett med källan som drev mig mot glädjen.

Denna gången hade jag lärt mig att spara av ljuset till mig själv.




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-02 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.