Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En port öppnades idag

Jag flyr en stund ifrån meningen
Alla idéer har varit ömsesidiga skäl tills morgonens valuta
En port öppnades igen och jag konverserade med honom
Jag blev övertygade igen
Jag vill inte säga att jag fortfarande vill dö
Men jag vill heller inte ljuga
Jag vill läka

Jag läker.




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-24 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.