Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nu

Jag hör alla känslor igen,
de kommer tillbaka snabbt.
De reser sig ur askan, skakar av sig dammet.
Inatt.

Du har en fröjdefull bebyggelse
strax ovanför ditt hufvud
Folk kallar den gloria

Himlens vishet
Det som finns i den är blott för ögat
men för hjärtat.

Skratten hörs
Tårarna sköljer
Lusten avnjutes
Rädslan försvunnen

Jag är nu.




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-18 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.