Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykosklyvning

Som en inre explosion som delar alla mina resterande delar på mitten
Som en slags klyvning av verkligheten

Som att hoppa ifrån tidslinjernas brytning

Ett långsamt men snabbt andetag gav mig chansen och ron att finna en ny plats i mitt liv

Människor kallar det psykos

Jag kallar det erövring




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-17 21:25



Bookmark and Share


  Svart svan
Kreativ diktning är alltid lika inspirerande att läsa... mycket bra...
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.