Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten och kärlekens koppling

Friheten är som kärlekens rum
ju mer frihet man ger.
Desstu mer kärlek får plats att växa.




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-07 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.