Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beccas tavla


Visheten når Jag

Från smärta startade jag
Genom förvirringen vandrade jag

Friheten skapade jag,
Passionen eldar jag,
Stark är jag,
Glädjen är jag

Igenom allt
Är Jag
Underbart
Vacker

Namsté




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-13 18:58



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Smärta och lidande som kreativitetems barnmorskor
Eller katapult
Eller trampolin
Så våga språnget
I poesin
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.