Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

d(-_-)b

Elen som finns i allt
Det är en elektricitet i kommunikationen
Allt livet gör är att skifta informationer
Står stilla på vissa positioner
Inträder vissa riskzoner
Ljuv bra musik och dess toner
Börja snacka affirmationer och projicering
Tittar snett på denna regering
Alla vill ha folketsförmedling
En information och objektiv fakta som vägledning
Säg bara hur det är som mening
skynda på låt det inte bli en försening
Stoppa åsikten känslor åt sidan för vi utsatts för en förnedring
Sin spegling av sig själv och gör inte som man sade
nästan alla har skador pga. av orent vatten och mat
har jag kringvandrat likt en träl där min själ är
såld till det där som bestämmer över alla
kan tycka skrika uttrycka sig i dess rika
att ena Sverige som familj liknar
En splittrad spegel där varje skärva får limmas ihop
Är så jävla uppretad och har fått nog





Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-19 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren