Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smått politisk... miljöig iaf


världen till en hora

De där har gjort
världen till
en hora
säljande allas vår mors
tillgångar utan
ansvar för var det leder
mördande vår framtid

utan en tanke
aldrig har det närmat sig
ordet eftertanke
i deras sorgliga existens




Fri vers av virre
Läst 785 gånger
Publicerad 2006-05-26 13:11



Bookmark and Share


  * Ammi *
alldeles rätt det är skrämmande hur en liten klick kan få göra så många misstag.
Mkt bra skrivet
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

virre