Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qq8G0/forsvunnet-par-hittade--efter-75-ar


Det som göms i snö...

ett schweiziskt par
en man och hans kvinna
i många år
tycktes de omöjliga att finna
de hade lämnat hemmet
för att mjölka sina kor
knappt ett sekel senare
hittas deras skor
något på vägen hade gått snett
och i ett klimat som
är allt annat än hett
bevarades deras kvarlevor
i isen
sjuttiofem år senare är deras fall
en svår nöt att knäcka
för polisen
vad som egentligen hände
den där sommardagen
i Alperna
nittonhundra fyrtiotvå
får vi nog aldrig svar på
men deras barn kan pusta ut
efter många år av ovisshet
kan de nu äntligen
få ett avslut









Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 354 gånger
Publicerad 2017-07-21 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W