Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antagligen ofärdig


som en varm ögla om mitt fotfäste / ojordad

 

vad jag säger nu

har jag andats i en livstid

 

har jag väntat på att någon

ska plantera sina barn

i det våta i mina ögon

 

växa rötter

som en varm ögla

om mitt fotfäste

 

men vi närmade oss

alltid med skador

 

lade om våra sårade liv

och vägrade fastna

 

jag är över här,

ni springer åt olika håll

med flickor som dansar

med fötter som känner jord




Fri vers av molly crayons
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-05-26 14:05



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Äsch, du är helt suverän ju! Hur gör du? Du bara får mig att vilja läsa om och om igen... Varje liten rad i sig kan liksom ätas långsamt, och sen allting tillsammans. Jag tänker och tänker. Det finns så mycket mellan raderna...jag måste återvända!
2006-05-29

  Christer VIP
"har jag väntat på att någon
ska plantera sina barn
i det våta i mina ögon"...fantastisk fras.

sista stycket kändes inte som ett avslut...men den är bra.
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons