Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi måste repa upp sömmarna

 

jag trär pärlor på smultrontråd

och vet att världen stannar

varje gång jag älskar

 

men jag vet inte

om den gör det

för de som går

 

vi måste repa upp sömmarna

i vad som var

för det där med nya kläder

 

det är bara så svårt

att släppa din hand

och jag tappar så lätt

perspektiven i sömnen

 

jag behöver hans röst nu

med glädje i ögonen

för att jag glömmer

i mjukfall mot lakan

 

tills jag är redo att ta mina

och ingenting av det gamla

och göra allting nytt




Fri vers av molly crayons
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-05-26 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons