Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuddkrig!

Vi kastar kuddarna på varandra jag och barnbarnen.
Ofta får de in en fullträff på mig.

Skratt och rop från oss.
Sedan ska vi grädda våfflor, så blir det jordgubbar och grädde till dessa.

Nu ska vi vila lite är det bestämt.
Kul att leka tycker jag.....




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-24 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP