Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogssvamp


rötegelbjörksopp

dialektalmykolog

Apelsinsoppen




Bunden vers (Haiku) av objekt3
Läst 466 gånger
Publicerad 2017-07-24 19:33



Bookmark and Share


    adwasbusy
Bra där. Tror jag. Läser igen...
2017-11-25

  Bjarne Nordbö
Nejliksbroskskivlingen håller jag högst.
2017-07-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Intoxicatio amanita virosa X-)
2017-07-25

  Salvation Pepper
Har vrider vi ordremsorna så att bokstäverna rinner!
2017-07-25

  i af apa
apelsinsoppen o apelsinsnoppen tillhör rötmånad...
2017-07-25

  Marianne Räf
Kuliga ord! Kan behövas mer utav !
2017-07-25

  KattenKin VIP
Verkar lika tuff som toppis. Själv pallar jag just så pass murklor, inte lika uttrycksfullt kroppsspråk.
2017-07-25

  Öknens Ros VIP
har någon sett apelsinsoppen? ;)
2017-07-25

  henke_r
Hade jag plockat svamp hade jag förmodligen dött. Denna dikt är giftig, fast på ett bra vis:)
2017-07-24

  Nanna X
mytologisk mykologi!
2017-07-24

    ej medlem längre
sträv som rödbrunt tegel i gass. giftig om man inte vet hur handskas med. dialekterna.
du kan.



2017-07-24

  alicja lappalainen VIP
giftigt halucenolap och mykogelb:)
2017-07-24

    ej medlem längre
Jajaja fint
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3