Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vacker saga


Ett ögonblick

Stod på en busstation kände mig tom
full av ängslan längtade bort men ville hem
tittade ut och mina ögon fyldes av dig
jag såg dig där för första gången
och jag viste att du var den jag hade sökt

vi levde för vår kärlek vår dröm blev sann
i stunden fanns bara vi ensamna i vår glöd
men på en kort secund av vårslöshet
tog vår kärleksaga plötsligt slut
och ensam kvar fans bara jag i en svart sorg

ett ögonblick var allt jag fick
den tid vi hade tillsammans var allt för kort
fylld av saknad lämnade du mig ensam kvar
men för ett ögonblick var du bara min
och i det det ögonblicket finns du kvar

som en trasig kvist lämnades jag kvar
allt för tidigt rycktes du bort från mig
din död kändes som ett slag i magen
jag förlorade mer än dig den natten
tappade viljan att leva längtade till dig

med detta vill jag säga att
ibland är ett ögonblick det enda vi får
ta och ge för livet är kort
älska och tro på dig själv
lev i nuet och ge av det som är du

ett ögonblick var allt jag fick
den tid vi hade tillsammans var allt för kort
fylld av saknad lämnade du mig ensam kvar
men för ett ögonblick var du bara min
och i det det ögonblicket finns du kvar




Fri vers av Zmultron
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-05-26 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron