Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt eller fel?!

"Jag är fel, jag är rätt"
Det är livets palett.
-----------
Som en pusselbit som hamnat i fel låda, passade jag aldrig in.
Men plötsligt fanns en plats ledig, i världen du kallade din.
Just idag, vill jag se framåt, och hoppas att platsen är till för mig.
Nu vill jag fortsätta vandra, jag känner mig rätt tillsammans med dig.




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-26 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra dikt. du e skicklig med rim.
2017-08-08

  Valter Örn VIP
Det finns en kärlekens pusselbit för alla :)
2017-07-30

    ej medlem längre
så fint och positivt

kramar <3
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP