Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den undersköna trasdockan




Utanpå. ..
var hon ett vandrande
skönhets under utav liv

Men inuti saknade hon
sitt underliv. ..

Där var hon bara en
olycklig könsstympad
kvinna från varma Afrika




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-27 17:43



Bookmark and Share


    Qadira
"bara en olycklig" känns fel
Saknar perspektiven, sidorna!
Förlusten utav ett kön gör en inte automatiskt olycklig tänker jag. Särskilt då många könsstympas som unga i en kultur där det är normen. Kvinnor är också pådrivande.
Måndag är starka som fan (tänker Waris Dirie självbio). Men snyggt med kontrasterna och modigt att ta upp ämnet.

2017-07-31

  KattenKin VIP
Ja, hemska tider vad många som lider av dessa idiotiska ingrepp!
2017-07-31

  Nils-Robert
Få saker som upprör mig så mycket som just detta brutala våld mot kvinnor.
2017-07-29

    ej medlem längre
Usch!!!..................är allt jag får fram!!
2017-07-28

  överlevaren VIP
Ja, fy vilket smärtsamt öde!
2017-07-27

  Bossepoet från Österbotten
Kom att tänka på
Pennan och svärdet.
Denna var stark och
grymt skoningslös.
2017-07-27

    ej medlem längre
Orden berör starkt, naket, skoningslöst.
2017-07-27

  Svart svan
Huvva...mitt i magen träffar denna texten...:(
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP