Stygg Nemi! Aww sötnos!

Bara ord

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stygg Nemi! Aww sötnos!

Bara ord




Giljotin

Det ligger en död duva

på balkongen.

Huvudet avslitet, fjäderlös,

katten tog den - för eget nöje

 

 

 

 

 

Mjau*




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema