Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som bara vi vet

Som ett tunt lager elektricitet,
en verklighet
med en annan densitet.
Som att få känna en helhet.
Kinden brännhet
och frågan konkret.
Vågar vi det?
Men det finns en skönhet
att få ge varann ett nytt epitet.
Och i att få veta det
som bara vi vet.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-20 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema