Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en underbar poet och skrivarvän.....


Till Sofia Ström

när jag trasslat in mig i rullgardinen
så svänger du loss
jag landar i din glädje
sitter inte längre fast
inte biter jag
på naglarna längre
fantastiska Sofia du ger mig kraft
rosor och förgätmigej
jag älskar dig
tokfia




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 1156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-04 17:29



Bookmark and Share


    Soluno
Jag vet precis vad du menar.
2009-07-10

  meeeww
ja det är svårt att inte älska henne
2008-04-07

  Rosen VIP
Så vacker hyllning av en vän
2008-04-05

  Bodil Sandberg VIP
En helt underbart fin hyllning till Sofia!!!!!!
2008-04-05

  Sofiapoema
åh! *ler så stort att det gör ont i kinderna* Va fint, tack, tack,tack!
2008-04-04

  noname_realmind
Härlig hyllning!
2008-04-04

  aol
så härligt att höra gillas verkligen
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren