Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I have no idea. ^^


Dagens ord

 

Dagens ord

 

 

 

Gumpsnutt

 

 

 

 

 

/Vi gumpar nog med varandra lite för mycket, i alla fall/

 

 




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad 'är gumpsnutt?
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema