Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*1963*


*LJUVA*UNGDOM*


*FINNS*
i Mitt*Hjärta*Själ*
För*Evigt
Så*Njut Med DIN
BÄSTA*STUND*

*JORDEN*

1/8-2017 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-01 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text och fin bild!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg