Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ligger i Hakefjorden utan för Stenungssund och Tjörn, *1950-1960*


*LILLA*BRATTÖN*


*LILLA*LILLA*
* UNDERBARA*
*BRATTÖN*
NATURENS*PARADIS*
Lycka Sol Salta Bad
En POMACK i min Lilla Hand
Ljuvliga Blåklockor
Större än Lilla Mig
Här vill jag Stanna Kvar
För*Evigt*
*Med*Naturens*
*HARMONI*

1/8-2017 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-01 16:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Vackert, bild och poesi !
2017-08-12

    ej medlem längre
Härligt! Förstår att du trivs där vid havet!
Fin bild!
2017-08-01

    Sefarge VIP
Hejdundrande
Sprittande
Personlig
Sommar
Skrivelse
:)

2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg