Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord på vägen innan tröttheten tar mig på utmattning ännu en morgon utan dig som är så efterlängtat ämnad för mig ... - Publicerad här tidigare i december 2011 men ack så aktuell ...


Än är det många mil kvar att gå ...

... och träden döljer
ännu ett otal stigar jag har 
kvar att välja på
innan det är dags för
att bestämma mig
vilken stig jag ska ta
för att nå mina mål ...

Någonting inom mig
får mig att avvakta mina val
som om jag först vill få möta
den dig som jag vill ska
dela resten av livet med mig

Ty om du ska kunna bli
en del av mitt liv
och jag en del av ditt
Ett liv där vi båda känner
att inklusion råda likvärdigt
mellan oss båda
Där du och jag
utöver att bli ett vi
också känner att vi är
så innerligt mycket mer än vänner

behöver vi tillsammans bestämma
vilka stigar vi ska välja att gå
för att nå de mål 
vilka såväl du som jag vill nå

såväl gemensamt
som var för sig

Tänder fler fyrbåkar
på alla mina stränder
i hopp om att du ska se
min längtande själ
och mina utsträckta händer

Vill att du ska våga
ta min hand
låta mig föra dig iland
på min strand
där du kan tända min låga

utan att jag behöver fråga

Du fattas mig
så innerligt mycket mer
än vad jag vågar tillåta mig
att vare sig känna eller se

Vet att du finns
och att du kommer till mig

- Vill bara att det händer
emedan jag ännu finns kvar för dig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-02 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP