Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I thought.. Att du visste bättre.


Jag räknar.. 1 2 3


Jag trodde att du kände mig bättre
Bättre än att påstå att jag är någon annan
jag är fortfarande den du en gång lärde känna

Jag trodde på dig
jag trodde på mig
jag trodde på oss

jag tror fortfarande på oss

Kom Lite närmare, kom lite högre
Känn värmen, känn doften
känn känslan av att vara någon annan

jag trodde att du visste att jag inte är sån
jag trodde att du visste att jag alltid finns här
oavsett vad du tycker om mig
Finns jag här

Det finns en bit av mig som någon aldrig kommer åt
det vet du, den är stängd även för dom närmaste vännerna
Jag trodde du visste bättre än att lita på andras ord
utan att Höra sanningen

Gå gatan fram, utan att korsa den
Följ vägen, dom vita sträcken
gå utmed kanten
Men akta så att du inte trampar snett
Sikta på sträcken, dom håller dig på rätt avstånd
från kanten

Sprid dina vingar
fäll ut ditt leende
öppna dina glänsande ögon
Inse Att världen är Öppen

Jag trodde att du visste bättre
Än såhär.




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-05-26 23:11



Bookmark and Share


    necrotic
det här var en väldigt fin text.. märks verkligen att du lägger ner din själ när du skriver, det gör du alltid. bra.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_