Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonvalv


halshuggen;

stryptagen av en vanlig djävla onsdag kan du inte bara
fingra mig paralyserad igen igen igen

i ditt himlavalv
hennes säng din sägen
är jag fabelns makalösa lilla sensmoral

igen

lustskott i mitt luftslott
mäter min intelligens i liter men ge mig en annan måttenhet då
örfila deciliter i min hals och över mina bröst
bara ett himlavalv mellan broar att vända andra kinden till

fingra mina trosor roströda när jag ser efter
helheten
sekret i
sömmarna som lossar i fallet
örfila då




min framfusade lust,
bara ditt och allas andras hav
er återfunna marknad i en halvöppen rymd




Fri vers (Spoken word/Slam) av lingonliv
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-08-05 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lingonliv