Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förråd 211





orions bälte i blåmärken på mitt högra bröst
en treenighet av ensidighet vidskeplighet oändlighet jag vet
aldrig när de släpper
det
-
fallgrop åt fel håll alltså
ner bara
faller upp fyller upp en kupad hand under ett bäcken
svälj då välj då jag rinner vilja svindel svalt andetag emellan
mina jag och alla mina du

tjugo centimeter hälsa hasa gränsla halsa hala
är de jag vet aldrig när de
släpper taget
andeslaget feltaget snedfagert landar jag över hans
hungriga fingrar i otid



nutid

lilla sattyg stora kjoltyg
släpp taget är du nylonblyg har du
verkligen aldrig bara du vet gjort det i smyg




Fri vers (Spoken word/Slam) av lingonliv
Läst 293 gånger
Publicerad 2017-08-05 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lingonliv