Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig...


Förlåt min älskade

Förlåt...

för att jag sa det.

För att jag gjorde det

Förlåt




Fri vers av Angel_
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-05-27 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_