Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blir ni inte förvånade ...? Ett ovanligt ämne för mig senaste året eller så ... - Publicerad tidigare här i januari 2012


Om längtan ...

Längtan uppfyller all min tid
Saknaden efter den dig som är ämnad för mig
får vartenda liten del av mig att ägna sin tid
för tankar och funderingar kring 
allt och ingenting
som handlar om dig

Men jag vet ju att du finns
bara det att mitt tålamod inte är
detsamma som det en gång var
i alla fall inte som jag minns ...

Lite löjligt egentligen av mig
att sitta här framför datorn
och skrifta så många ord och rader
som alla direkt eller indirekt
handlar om dig
och vad jag vill få göra med dig

när du väl kommer helt och fullt till mig ...

Önskar stundom lite grann
att jag inte skulle vara så kräsen
utan istället låta mig leka lite mer
och kanske tillåta mig att träffa lite fler

Men någonting inom mig
begränsar min tillgängliga potential
Ty den chans som inte fanns
vilken livet likväl mig nu ger
gör mina alternativa möjliga val
till ett för mig trots allt ointressant antal
förtjusande, frestande och lockande skal
så länge det inte är den som är ämnad för mig
som fyller upp och omsluter det skal
vilket utgör mitt ultimata och enda tänkbara val

Något som inte kan komma på tal
om det inte är ett kärl som härbärgerar
den dig som är ämnad för mig
och som med tillräcklig självklarhet och självkänsla
får mig att känna att jag är den du sökt 
och som du känner är den mig som är ämnad för dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-06 15:45



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
En utlämnande kärleksbiografi. Bra skriven.
Går lätt att komma med råd när man har det
bra.Var öppen för någon kompromiss.
Då kan resultatet bli bra.
Hoppas på framgång. TBG.
2017-08-06

  Annie b'larsson VIP
Jag skickar en applåd för att du vågar ta upp ämnet, för det är banne mig inte så självklart. Ingen vill leva ensam och vänner räcker inte alltid.
2017-08-06

    S.p.o.f
Saknad har många ansikten.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP