Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och helt plötsligt blev jag krossad


Voynichmanuskriptet

Du är som
en röd vallmo
följer med vinden
fylld med nektar
fylld av lust

Du är som
nikotinet i mina luftrör
förstör min stämma
fyller mig med
beroende

Du är som
Voynichmanuskriptet
lika otydbar och hemlig
talar ett annat språk
som från en annan värld

Du är som
gudinnan Venus
silkeslen och mjuk
men du förbannar
mina vener

Du är som
ett paradis i infernot
du fick mitt
sköra hjärta krossat
och jag älskade det




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-06 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP