Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2013-09-21


Livets mening finns

 

 

Livets mening finns

i ditt leende

 

Tack vare dig

hittar jag sanningen

i mitt liv

 

Tack vare dig 

förstår jag hur

ensam jag är

 

Tack vare dig 

kan jag ta livet

som det är

 

Tack vare dig

kan jag leva mitt liv

dag för dag

 

I rätt tid fann jag dig, 

och vem kan jag vända mig till

om du inte fanns

 





 



Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-07 11:30



Bookmark and Share


  Syrran77
Underbart kärleksfullt
2017-10-05

    ej medlem längre
Fint skrivet till din käresta.
2017-08-07

    ej medlem längre
Sanna och varmt uppriktiga ord av kärlek.
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP