Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar kring vissa företeelser ... - Publicerad tidigare här i januari 2012


Subtil valfrihet

Friheten till 
att välja vilken färg vi vill
vi av dig får

förutsatt att vi
väljer den färg
du pekar på ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-07 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP