Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådtrasslet

Det sägs att livet passerar geschwint
likt ett svartbetalt puttefnask
genom ett etagevåningslekland
och det här måste människor säga
hamra in
allt annat vore outhärdligt
smeta ut all denna geschwinta tid
på något man snart inte längre minns
livet passerar
trasslet dras över durken
det är snart förbi
Polen,
där försvinner det




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-10 13:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet kan beskrivas på många olika sätt och så är det väl, vi upplever det olika...
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP