Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa utan barn, all inclusive

Fan anamma, helvete, förbannad frustration
den kvinnliga logiken är en slutlös ändstation
i cirklar rör sig orden omkring allt som henne rör
i sfärisk dubbeltydig spegling ekar allt jag hör

Inga vägar leder ut ur cirklar utav ord
tankar konvergerar rakt in emot moder jord
neråt, bakåt, längre inåt än det går att nå
utan att begripa så’nt som ej går att förstå

Helvete och herre jävlar, mord och krig och död
fan anamma, hela jävla skiten färgas röd
kaos, krig och galenskap på djävlarnas kalas
ingenting är nytt förstås, för vansinnets grimas

Idioter, skiter på sig, skrattar i falsett
cigaretter, mediciner, hjärnsubstans och svett
släktingar med giftampuller, mödrar med gevär
smärtor utan gränser skriker, vrålar, brölar, skär

Mörker sänker sig runt döden som en våt varm filt
gravens lugna värme bjuder in till flipper-tilt
in i tomma intet flyger en svart fågel bort
längre bort än möjligt är i någon annan sport

Fantasin och ironin, flyger hand i hand
bort emot ett gammalt glömt och ännu okänt land
okänt för en levnads-oerfaren skitlogik
okänt för en inre resenär utan publik

Landet är ett mytomspunnet rike någonstans
någonstans där sådant finns som förut aldrig fanns
minneskartans verklighet är verkligen spartansk
riktningen är tagen, den är antediluviansk...




Fri vers av Svart svan
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-11 00:14



Bookmark and Share


    Orkiden
Låter som en väl behövd semester från semestern....
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan