Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(påpeka gärna stavfel, jag stavar ofta som en kråka i stressfulla situationer som den här)


Åska i luften och i mitt sinne

åska i luften igen
och min kropp
pirrar en förväntan som
den dallrande luften innan åskan slår till

kommer se dig idag
kommer du se mig
som någonting

vill både se dig
och inte se dig
här återigen

mina saker
har ingen plats för dem
behåll dem jag klarar
inte av att se dig
utan att börja gråta igen
men ändå vad
har jag för val

det är inte mina materiella tillgångar
som jag längtar efter att få åter
det är dig som jag saknar




Fri vers av virre
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-05-27 12:36



Bookmark and Share


    BaraOrd
wow... saknad! Vilken känsla!

Nu, åter till min pedantiska sida:

PirRar
Behöll - menar du "behåll"? Det passar nog bättre in där.
MatEriella

Skitbra dikt!
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

virre