Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg - färglös

Det gulröda lövet lyste av färg mot den blå himlen.
En morgon som man blir glad av att få vakna.
Letade fram kameran och förevigade stunden.
En halvtimma senare kom dimman och världen blev grå.




Fri vers av Lena VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-10-01 08:52



Bookmark and Share


  Lisa
Förgängligt är det mesta, även om jag ibland stretar emot. Tycker om denna text, men kan inte läsa 'gulgöda' så jag förstår det... Saknar också ett 'v' i halvtimman på slutet.
2004-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP