Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtklappning i vilorum

Sömnlösa natt,
Du river ut min själ

Hjärtat ligger i bröstkorgen som ett onaturligt vidunder

Lätt sömn,

snabba
knackningar på hjärnans dörr.

"Ta aldrig slut" säger den.

Min älskling ligger i glömska, som en
skimrande sandstrands
varma godtagande.

Bultande hjärta, riv det ur mig! Jag önskar inget annat än roande vaggvisor ifrån en ömmande mor.

Mitt liv, centrerad kring
en ofarlig handling - sömn.




Prosa av Bjarki
Läst 287 gånger
Publicerad 2017-08-14 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki