Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensskrift om min passionsblomma...


May day , may day and make flowers day!

-Se upp, här är en krissituaton. Felsökning pågår!

Springer av och an,
spejande och genomträngande blickar
Passionsblomman som hitills självsäkert kastat sig handlöst fram i växande
TAPPAR V Ä L V Ä X T A vackra blad!

-May day, may day, make my flowers day!
-Men hörru vad skriker du för?
-Jamän det känns som om hon drunknar?

-Jaaa, hon vadar i vatten nertill
och ingen har märkt nåt.
-Töööööm ytterkrukan å det snaraste!

-Verkställt!
Vi ställer henne i solen så jorden torkar upp.
Vi får hoppas att skadan är hävd
men man vet ju aldrig!




Fri vers av Feminaz
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-14 15:17



Bookmark and Share


  Jaseph
Mitt problem är att jag torkar ut blommorna. Inte bra det heller! Skönt nonsens om väsentligheter!
2017-08-29

  stenhur VIP
Blommor är som folk man måste föra en konstruktiv dialog med dem. Det blir nog bra nu.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz