Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du kör en bil 100 procent varv efter varv så skär den. Vi blundar och kör på i vårt liv 100 procent och blir överaskade av att något händer.


In i depån

In i depån

Varv efter varv
Huvudvärken moler
Bara ett kort stopp i depån
Knip ihop
Du klarar dagen

Bara ett varv till
Nacken stramar och knutor i rosetten
Ryck upp dig
Bara ett kort stopp i depån
Du klarar dagen

Bara ett varv till
Magen svider och kniper
Träng bort
Bara ett kort stopp i depån
Du klarar dagen

Du behövs i laget
Ryggen har låst sig
Naprapaten fixar
Bara ett kort stopp i depån
Du klarar dagen

För Guds skull
Stanna i depån.




Fri vers av Gronman
Läst 408 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-15 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna var riktigt rolig
symboliken

Bravo!!
2017-08-15

  Öknens Ros VIP
maxgränsen är nådd, människor rasar likt en motor som maxats till det yttersta.
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman