Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer inte tårarna fast man så väl skulle behöva dem. Känna att något, vad det nu en är kommer ut.


Tårlöst

En pärlade bäck
är vacker
Ett brusande vattenfall
så majestätiskt
Ett stilla flöde
känns rofyllt
Ett stormigt vatten
kan skrämma
Men en brunn
som sinat
som jag inte
längre kan ösa ur
Väntar på regnet
det helande och renande
portar som öppnas




Fri vers av Gronman
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-25 12:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"man kan inte klämma blod ur en sten"
Ibland kan man inte heller gråta fast man skulle behöva det.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman