Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har nog alla erfarenheter av pling i mobilen


Pling i mobilen

Huvudet stilla på min kudde
vill somna på sekunden
i den sena stunden

Plötsligt ett pling i mobilen
ett budskap är sänt
något har hänt

Ett message i nattens timma
får min iphone
att glimma

Brottas med kvällens
stora fråga
läsa våga

Läsa eller inte läsa
funderar en stund
ingen John Blund

Lyfter mobilen upp
blickar in i dess display
det är från min ena tjej

Några sena rader
kärleksfullt på pränt
min dotter sänt

Orden hon sänder
lyder såhär
"Ringer dig imorgon
när jag går till
jobbet från gymmet,puss"

Undrar i mitt stilla sinne
Var det verkligen värt
läsa ett budskapet så kärt

Huvudet stilla på min kudde
tankar irrar i mitt minne
klarvaken i mitt sinne

Kan inte somna om










Fri vers av Gronman
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-07 12:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ett trevligt och välkommet pling. :)
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman